do it like a dude


här är detta årets (förhoppningsvis) nyårsklänning! är totalt såld i den, och har varit det ett bra tag så hoppas verkligen att det ej är slutsåld då jag ska ned till Malmö på Fredag!

all this time


idag fick jag gå på jakt efter ett par glasögon, gick ganska snabbt, effektivt och jag hittade några par som jag föll för direkt, så det var skönt! imorgon blir det att beställa tid till optikern. Nu slänger jag på mig skorna och går hem till mina morföräldrar som jag inte träffat på en vecka klarar mig verkligen inte utan dem. När vi var i USA ringde jag hem till morfar i princip vartenda dag för att enbart berätta att jag saknade dem och att vädret var fint, haha.

turn the tide

"life's hard, maybe a bit to hard sometimes. you might not admit it, and there might be some up and downs but I'll be there for you"

Passade på att åka in till julskyltningen i Kristianstad idag, vilket vi snabbt insåg var en stor besvikelse och begav oss hemåt igen. Är ganska orolig över Sveriges väder denna årstid, då det idag är första advent och fortfarande +grader ute vilket det ej var förra året, idag är det storm ute de påstår att det är i klass med Gudrun men ännu har ej strömmen gått så jag är glad. Mina tankar denna kväll ägnar jag åt min bästa vän, vars morfar gick bort denna morgon. Då jag själv "have been down that road before" så kommer jag att ägna stor tid åt hans sörjande.

and find another stupid girl like me

Min fredag såg i princip likadan ut igår som..ja alla andra. "hoppar av på glashyttan, cyklar bort till videocenter köper ben&jerrys, lite godis, lite chips. cyklar hem till Alice och blir besvikna över hur dålig filmen vi hyrt var" men jag kan inget mer än älska det! mös i staden idag på bakluckeloppis med Alice S och Alice B, hittade tre fantastiskt fina jackor för 20:- överlycklig, blev därefter en Chai latte på café Fenix!

strö lite socker på mig



me and my friends we have a good time, most of the time

det perfekta ordet för denna fredag "chill" det har nämligen varit en väldigt lugn fredag, började ungefär 10.30 då vi hade Engelska och såg en väldigt bra men oroväckande film, åt därefter lunch på stan med mor och bror och slutade runt 14.00, begav mig därefter till Fenix med Alice, tillsammans med ett stort trevligt gäng! Kom nyss hem från staden blir att äta en snabb lunch, för ikväll kommer jag att spendera min tid i Åhus tillsammans med vackra Alice och finfina Linn. Ska bli en skön Fredag!

sömnlös i Skåne

För the botten is nådd, hur långt kan man gå?
Hur lågt kan man sjunka? hur kasst kan man må?

Livet, livet är väl en bra bortförklaring till det mesta? "life's a bitch then you'll die". Sitter här och skriver tonvis med loggar, labbar och räknar diverse mattetal. Men mitt fokus sitter nog i att hänga med i timbuktus' texter som jag säkert kan säga stämmer in på de flesta människor i vårat samhälle. Sitter oavsett vad hemma hos min kära morföräldrar, ja bortsätt från att de gottar sig i Spanien medans jag sitter här ensam med ett daim och den ända till sällskap jag fick var grannen som trodde det var inbrott i huset, och som självmant gick in och frågade "vem är här?" då jag naturligtvis svarade "jag?" och fick den aning dumma frågan tillbaka "vem är jag?"..


love

"I didn't know if to kiss him or if I preferred to miss him"

bättre bra än utan

eftersom jag ej vill göra denna blogg speciellt personlig men inte heller allt för avlägsen från verkligheten så står jag mellan två dilemman som jag ännu ej lyckats fundera ut. Tänkte berätta att min kväll igår inte bestod av någon alkohol, skratt bestod den av men inte heller några hundratalsbilder. Tacka vet jag filmkväll och ostkaka med Nygge. "Chillax" kan man döpa denna helg, i den kategorin inkluderas även alla Söndagar. Skrev klart min svenska uppsats och påbörjade lite av Engelskaloggarna, samt räknat några enstaka tal av matematiken vilket jag känner inte alls är min starka sida, nu tänker jag sitta i soffan resten av kvällen kolla på diverse matlagningsprogram och äta nybakade kakor "smarrigt"

the best things in life are free


min Fredagskväll var fylld med kärlek från mina underbart vackra vänner, med Majas special till huvudrätt, Idol tittande och pannacotta till efterrätt så lade vi oss mätta och glada till sängs i Arkelstorp.
Spenderade mina sista slantar för denna månaden på en god frukost i kristianstad imorse, var mycket gott. Kvällen kommer förhoppningsvis bjuda på en heldel alkohol, en massa skratt och hoppsans så många foton i Bromölla kommun, vad det nu är för ett ställe att ha en fest på har jag ännu ej kunnat konstaterat. det ända jag lyckats konstatera är att taxin kommer bli våran bästa vän (om bästavänner är drivs av ens pengar och rullar på 4 hjul)


låtsas som det regnar

Nu är det meningen att man ska skriva en presentation om sig själv, kortfattad ej lång och ej ointressant (väldigt knepigt enligt min åsikt) då jag är väldigt ointressant och väldigt duktig på att dra ut på saker och ting. just pågrund av de få detaljer jag just nämnt så skippar vi detta och bestämmer oss för att istället hoppa rakt på sak, vad saken är har jag ännu en kommit underfund med. Citerar Snook "vi vet inte vart vi ska men vi ska komma dit"

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0