We're getting there

Underbart! Jag är så lycklig, har äntligen fått igång allting (igen) den nya sängen är nu på plats garderoben är fylld, har nu bara en garderob kvar men fortfarande alldeles för mycket kläder kvar. Ska sedan måla bokhyllan vit och den lilla byrån sen kommer jag trivas!


Vi är goda vänner

Morfar och jag sprang runt på stan och tramsade oss idag, denna bilden fick vi bland annat tagen.


like

chill, chillar, chillat. livet är på topp och jag glänser? eller hur var det?

bara om min älskade väntar


Idag åkte den tjocka dunjackan på, kändes som ett smart beslut då jag konstant får frågan "fryser du inte i jeansjackan?" Men idag var det ett måste. det hände något idag som jag ej förväntat mig (alls). jag stod i min egna värld på C medans Emelie köpte tuggummi, plötsligt ser jag ett välbekant vackert ansikte, det var min fina vän Ali. han som blev knivskuren på Österäng(..) förövrigt så..på Fredag har vi håltimme hela dagen då alla lärare är på utbildning eller är lediga. känns ball. Sitter nu och väntar på mormors helt (amazing) semlor! vi ska äta dem och kolla på mot alla odds, det superhäftiga programmet på kanal 1 handlar om olika människor som har ett hinder och som inte är kapabla till vissa saker som vi är, som då ska korsa Afrikas "landskap" trots väder och trots vilka hinder de än stöter på.

I walk upon the river like it's easier than land


Nu när snön har kommit. (ja jag hoppar rakt in i samtalet) så känns det som att något är en aning fel. vaknade imorse och såg all snö utanför fönstret. min första tanke var "herregud kan jag inte använda min jeansjacka nu?" jag menar antingen är snön till för att komma på julafton, eller så kan man åka upp till fjället om man är sugen på snö. Men jag. nej jag är inte så positiv för snö. Min dag har jag spenderat i Tollarp tillsammans med kära släkten, Hannah fyllde 20 igår så det blev det där vanliga kaffe, tårta, käk m.m. Mot kvällen åkte jag hem till Jens och chillade lite nu sitter jag framför brasan och myser! Men imorgon har vi våran första psykologilektion, vilket jag längtar till oerhört mycket.

til' the end of time


har varit en sådan där härligt stressig dag på Ikea, vi shoppade loss!! två nya garderober till mig (behövligt) en ny säng, ut med den gamla 90sängen in med den nya 120. Köpte även några nya snygga påslakan! yumm. blev dock att spendera resten av denna dagen framför tvn, så vi valde istället att titta på gladiatorerna men störningarna var ENORMA och vi valde istället att checka in 2012 som ingen av oss hade sätt. Den var väl sådär lagom amerikansk, med sådär lagom "we are america we will survive everything, and anything" känsla. nu är det dags för att gå tills sängs. Kan tyvärr inte inviga min nya säng ännu då jag har stora projekt igång på mitt rum. men jag längtar tills jag får min första natt i min nya tempur madrass!

take it little higher now


Jo, men förövrigt? gott nytt i efterskott med andra ord god fortsättning. Jo men livet är väl sådär lagom bra, min tid till att sitta vid datorn blir allt mindre och mindre men det är trots allt lite roande att klicka in här ibland och skriva något ofantligt ointressant. Jo men julen var mycket lyckad, lyckades få allt jag önskat mig. (som jag säkert uppdaterat om förut) mitt nyår var lite utav ett fiasko, men de fina flickorna var vid min sida i någon timme sedan skiljdes vi åt. Min varm och kall smakade som den borde -äppel, kanel och vanilj. Kändes skönt att även i Köpenhamn dracks? det varm och kall utav min fina vän Oliver. Jo nyår bestod alltså av middag, alkohol, en otrogen? kärlek och en full bästa vän! Jo men yttligare några dagar senare fyllde min fina vän Linn 17år. Kvällen spenderades med glada tjejer, Veronica Maggios låt "17år" och mycket god mat i Åhus! Nu såhär i efterhand undrar jag egentligen vart mitt jullov tog vägen? jag som planerat så mycket..men jag höll mig i Åhus och på Fenix, med andra ord jag chillade hela lovet. Nu har skolan startat, känns ganska skönt på något underligt sätt. Man är nu sysselsatt hela tiden. denna helgen har enbart bestått av att chilla, i Fredags chillade jag och Oliver i hässleholm, igår var jag hos mina morföräldrar åt semlor, chips m.m. Idag ska morfar och jag laga röding tillsammans -mycket gott!

RSS 2.0