annandag jul

Min Julafton var allt annat än dålig, herregud vad mycket fint det blev trotsallt. Fick min älskade klänning som jag skrivit om i ett annat inlägg, fick den efterlängtade Iphone 4s:en även en weekend i London med mamma (vilken Matilda och hennes mor nog hänger med på) blev även en sjukt snygg plånbok-som jag kan fästa mina nycklar i då jag är väldigt glömsk..och allt för mycket pengar på H&m. Är så himla nöjd!
Igår åt jag middag hemma hos morföräldrarna och umgicks med min härliga moster som är hemma från Stockholm över julen, hon åker dock hem idag. Idag blev det bio med familjen "the Stig-Helmer story" det var en trevlig men väldigt långdragen film de sista 20minuterna hade både jag och brorsan svårt att sitta still. Därefter bytte jag ut några julklappar blandannat ett par vantar och en stickad tröja till ett par svarta jeans. Ikväll blir det bara att chilla hemma då jag fortfarande mår lite konstigt i magen, ska nog faktiskt beställa tågbiljetter till Uddevalla för att hälsa på Simon! Godjul

hard times

You're lying to yourself, you're slowly dying, you're denying

some people just need a high-five. in the face. with a chair.

Har nu bestämt mig! under detta lov startar jag med min träning. Då min kära granne ej pendlar till Lund under lovet så kan jag med nöje låna deras fina rangliga lila cykel och cykla med full fart genom byn-Knislinge. Men lär bli svårt att hålla mig ifrån all julmat ostkaka m.m. får lite motivation genom att kolla på dansvideos med snygga magar i rutan. Oavsett vad..så sitter jag här med godispåsen upptryckt i ansiktet, med Berg flyttar in i tvrutan och kollar på mamma medans hon sitter i soffan och dricker vatten och äter nötter, jag menar vad händer? det var där jag satt förut, på samma plats med nötter och vatten..får en aning ångest och trycker i mig lite extra godis och väntar tills morgondagen då jag ska ta en dusch, städa mitt sjukt stökiga rum (då pendanten henke ska komma) och samt ta den där fina rangliga lila cykeln och cykla till Knislinge för att köpa pepparkaksdeg så jag senare på kvällen kan njuta, he-he!

fjärde advent har passerat, I have no words

Engelskläxan som jag borde gjort igår, ja..den läxan sitter jag även med idag, har tappat plugglusten helt nu,jag kan fan inte hitta den, skriver fåtal meningar. blir missnöjd suddar och skriver om, suddar och skriver nytt igen. Sitter samtidigt och smådiggar till Mona-shooting the moon och Lissie-everywhere I go. Jaha vad ska vi nu skriva om? Terminen, vilken termin undrar jag då? den som flög iväg som familjen Antonsson till Miami vartenda år? Kan inte förstå vart tiden har tagit vägen? Julafton är 3dagar iväg och jag kan INTE sluta tänka på att jag ännu inte gjort några pepparkakor, vilket jag dock funderar på att baka på Torsdag lagom sådär innan julen har passerat, inte någon lussebulle har jag ätit heller..(my heart is empty and so is my stomach) Nehe, blir att smita undan från läxan en tag till och kolla vidare på några program "big bang theory" med broren min.

they're building walls around us


Skön dag, ensam hemma, fryser och saknar min finis. Borde plugga, borde läsa en bok, borde äta någonting, borde träna. Finns mycket som jag borde men som ej är aktuellt. Finns så många människor som stressar ihjäl sig, får magsår, lägger sig stressade och gråter ständigt. Men påtal om ingenting så blev nästan klar med alla läxor igårkväll efter lite shopping på stan med familjen, har nu en Engelskläxa kvar. Ska försöka hinna bli färdig med hälften idag och resten imorgon. Fastän jag ej har orken till det! Två ynka dagar kvar till Jullov, fem dagar kvar till Julafton och tolvdagar kvar till Nyår, tiden går ofantligt fort bilden som jag valde att lägga upp idag togs på min födelsedag 2010, tiden bara springer iväg!

We found love in a hopeless place

Gårdagen spenderade jag hemma hos lilla Henkis, mös med Ben&jerrys och glögg kollade på flertal filmer och somnade tidigt, vaknade idag runt 09.30 gick upp, åt frukost och åkte in till staden för att inhandla finfina julklappar med mor och bror fick tag på en del men jag och mor tar det sista imorgon eftermiddag! Denna kväll var det meningen att mysa med mina små klassisar men har inte orken till det så sitter istället hemma och pluggar. Vi har även gäster här så blir att leka med lilla Agnes samt kolla på Harry Potter vilket jag aldrig varit ett "fan" av. Men snart är det jullov och då slipper vi att ens tänka på läxor bara att mysa, slappa öppna paket och festa all night long!

Urban cone - urban photgraph

Har nu fått bekräftan om att jag har rätt till att sitta hemma och skriva klart min inlämningsuppsats som jag ännu inte förstått innebörden av. Kör repliken "att jobba hemma är som att åka till Thailand utan att bada (omöjligt!)" igen. Känner att mitt beslut om att få skriva klart hemma inte var en så genomtänkt idé trots allt, då jag sällan kan jobba hemma och till största sannolikhet kommer somna i vår söndersuttna fåtölj med en halvskriven uppsats i knäet inom några minuter. Och sedan vakna lagom till bussen ska gå, men den inställningen får jag nu putta ut ur huvudet. Se det positivt, jag har hunnit med mycket idag kollat på cirka 3bloggar, skrivit ett meddelande och lyssnat igenom Amanda Fondells låt 5gånger så jag får nu fortsätta med att lyssna på den på youtube. (då vi ännu inte skaffat premium) Ska nu göra Mannagrynsgröt och försöka skriva färdigt uppsatsen!

Well I walk upon the river like it's easier than land

spenderat min eftermiddag hos min älskade Ali Al-hammadi. Att man kan göra någonting sådant här, mot en sådan vacker människa..kan jag fortfarande inte förstå. Det kommer nog ta ett tag innan jag tagit åt mig det helt! Han är mycket svag men har fortfarande humöret på topp och har en familj fylld med kärlek i sin närhet, att en människa kan vara så stark och så fylld med kärlek trots denna händelse är svårt att förstå!
Men vad hade jag förväntat mig det är Ali jag snackar om, världen kärleksfulla människa!

juluppvisning Á la Kristianstadflickorna







no place for a gentlemen

Min vän, min underbara vän. Idag ägnar jag min tanke till min vän Ali. Man ser alla dessa länkar om kniv"attentatet", blod och om hur illa skadad du blev. Kan ännu inte ta åt mig det som hänt, man tänker ofta "asch, inte mig det handlar om. så det kvittar" när man ser någonting om ett mord, inbrott osv. men nu är det verkligen så att det hänt, och du blev den drabbade. För ungefär två dagar sedan skrev du och frågade hur jag mådde. Jag bad dig att gå, och ej skriva till mig längre. att han aldrig behövde höra av sig. Hade detta kunnat ske? hade du aldrig kunnat höra av dig igen? hade du kunnat försvinna från mitt liv helt och hållet? tankarna snurrar, ska ringa till sjukhuset nu och se om det finns tid till att åka in. "Be strong brother"

can't smile without you


Gårdagen var mycket hemtrevlig, mysig och alldeles underbar! slutade skolan 11.45, handlade med mor och mormor på Maxi och kollade på Idol (heja Amanda, you go girl!) Denna dagen kommer spenderas med favorit Alice vilket som kommer bli superduper. Min natt kommer jag spendera hos min kära Henkis, imorgonbitti drar jag och henkis till idrottshallen där mina fina flickor har uppvisning, ska bli så kul och kolla på slutresultatet! Men nu ska jag äta lite Ben&jerrys kanske en aning tidigt på morgonen men what does it matter?

cause' the party's in my head


Har varit den ultimata chillveckan i skolan, jag som trodde att denna veckan skulle bli fylld med läxor,prov och diverse hjärtattacker men det slapp jag, "i'm the lucky one". Fick istället en skön sovmorgon till klockan 10.00 denna morgon, men de positiva responserna slutade ej där. utan imorgon börjar vi inte förrän 12.50 och på Fredagslutar vi 12.05 känns helt magiskt att inleda min helg på detta sätt!
Men allt detta positiva, kan det även vara? att..kärleken har tagit en stor plats i mitt liv helt plötsligt? att faktiskt det har någonting att göra med att jag har ett leende på läpparna, eller att jag hela tiden vill kramas och gosa framför tv:n i vinterkylan med en Ben&Jerrys', eller om man kan kalla det vinterkyla? snarare en aning kyligare höst möjligtvis? Jag mår bra iallfall och nu blir det Berg flyttar in med mami

sommarflicka

Gårdagen var prima, legat och slappat precis hela dagen mycket bättre Söndag än så här kan det knappt bli. Imorgon är det tillbaka till skolan känns jobbigt att veta att man har en tuff vecka framför sig med ca. 3prov..men nu står jag mellan att kolla på The help och att plugga inför Tyskaprovet på Tisdag är medveten om att jag borde plugga men väljer faktiskt filmen.

comes and goes (in waves)

This one's for the lonely
The ones that seek and find only to be let down time after time
This one's for the torn down
The experts at the fall
Come on friends get up now, you're not alone at al.

This one's for the faithless
The ones that are surprised
They're only where they are now regardless of their fight

This one's for believing if only for it's sake
Come on friends get up now
Love is to be made

This is for the ones who stand
For the ones who try again
For the ones who need a hand
For the ones who think they can

be all we could

gårdagen spenderade jag i Malmö, som jag nog skrev i förra uppisen. Köpte nyårsklänning (inte den som jag delade med mig av) men annan mycket mycket fin för ett rimligt pris! köpte även en stickad tröja då det var halva priset på alla tröjor inne på Monki. Ikväll ska jag spendera min kväll med Henkis, kränga godis och kolla på så mycket bättre det blir säkert en prima kväll! Imorgon funderar jag på att kolla på mina fina töser när dem tränar inför uppvisningen som äger rum inom någon vecka, känns konstigt att ej vara med och dansa denna gången..efter 10-11års dans så kommer jag för första gången inta publiksplatsen.

while the whole world's watching

Dagen har gått ihop väldigt bra, provet i NA visade sig vara väldigt lätt! kom nyss innanför dörren "älskar känslan av att springa hem kissnödig i ösregnet" Ikväll sover jag hos min lilla Nygren i Åhus, och imorgon blir det en liten tripp till Malmö för att hitta en perfekt nyårsklänning! sehr toll!

RSS 2.0